Rezultatele căutării

Află mai multe despre proiectele noastre finalizate sau in desfasurare

Slide
Cladirea Barracuda-Residence One cu apartamente de vanzare in Constanta (situata in zona campus universitar Ovidius)

Barracuda Residence Park

Acesta este cel mai recent proiect rezidențial de prestigiu, situat într-o zonă apropiată de primul nostru proiect! Acest complex rezidențial impresionant, alcătuit din patru clădiri elegante, reprezintă un răspuns direct la cererea masivă generată de Barracuda Residence One. Cu un design arhitectural sofisticat și o atenție deosebită la detalii, această nouă dezvoltare rezidențială reprezintă o oportunitate extraordinară pentru a trăi în confort și lux.


Situate într-un peisaj plin de verdeață, aceste clădiri redefinesc standardele vieții urbane moderne. Fiecare clădire dispune de apartamente spațioase și luminoase, finisaje de înaltă calitate și facilități de ultimă generație, concepute pentru a satisface cele mai înalte exigențe.


Pentru a afla mai multe informații despre acest proiect exclusivist, te invităm să te abonezii la newsletter-ul nostru. Prin abonare, vei primi actualizări periodice referitoare la data finalizării proiectului, opțiunile de preț și alte informații esențiale. Această oportunitate unică de a face parte dintr-un complex rezidențial de excepție nu trebuie ratată.

Slide

Barracuda Residence One

Situată în zona de Nord a orașului Constanța, în apropierea campusului universitar Ovidius, mai exact pe strada Perlei, numărul 11, Barracuda Residence One bifează condițiile stilului de viață modern și occidental. Fiind prima clădire din România care a introdus costuri reduse la facturile de curent prin montarea unui număr de 150 de panouri solare pe acoperișul său, folosind materiale de construcții de calitate superioară ce respectă normele de sănătate dar și de poluare, ne asigurăm locuitorii prezenți și viitori, de o viață prelungită cu tarife de întreținere extrem de reduse.


Poziționarea acesteia ne-a permis să avem în imediata apropiere o zonă liniștită, înconjurată de natură, în vecinătatea Lacului Siutghiol pentru iubitorii de sporturi acvatice sau plimbări.
În plus, deschiderea la bulevardul principal Aurel Vlaicu asigură accesul rapid către cele mai frecventate locații ale orașului: Parcul Tăbăcărie, mall-urile Vivo și City Park, hypermarketurile Cora, Penny și Auchan, restaurante și cafenele, instituții de învățământ precum grădinițe, școli, licee și universități iar pentru perioada sezonieră, stațiunea Mamaia la doar câteva minute.Locuințele din acest ansamblu rezidențial s-au vândut integral.

previous arrow
next arrow

Facturi de aproape 0 lei

Avem disponibile locuințe echipate cu panouri solare care îți vor reduce substanțial facturile la energie electrică și impactul asupra mediului, în timp ce vor crește valoarea proprietății.

Mutare imediată

Apartamentele se predau finisate complet (la cheie) iar pentru un strop de personalizare, îți vei putea alege modelul parchetului, gresiei și fainței, precum și dintre cabină de duș sau cadă.

Spațiu suplimentar

La demisolul ansamblului vei putea să achiziționezi o boxă suplimentară pentru obiectele personale folosite rar.

În vecinătatea ansamblului

Pentru că în proporție de 80% din timp ni-l petrecem în locuințe, iată ce poți face cu ceilalți 20% când te afli în afara ei

Parcuri &
Zone de agrement

Magazine alimentare
și Malluri

Stațiunea
Mamaia

Restaurante &
Cafenele

Instituții de
învățământ

Lacul
Siutghiol

Ai mai multe curiozități?

Completează formularul de mai jos dacă ai întrebări suplimentare sau poți programa de la început o vizionare completă.

Programează o vizionare

mar 21 mai
mie 22 mai
joi 23 mai
vin 24 mai
sâm 25 mai
Dum 26 mai
lun 27 mai
mar 28 mai
mie 29 mai
joi 30 mai
În Persoană
Apel Video
Informațiile tale

abonează-te la newsletter

Află informații legate de proiectele viitoare, ofertele care vor urma și sfaturi imobiliare sau de design interior, înaintea tuturor.

Comparați Listările