Rezultatele căutării

Întrebări și răspunsuri

Am creat special pentru tine o listă cu întrebări la care vei găsi foarte simplu și rapid, informația pe care o cauți.

Apartamentele se oferă la cheie, cu finisaje personalizate. Vei putea să îți alegi modelul gresiei, faianței și parchetului precum și amplasamentul lor în camere. Astfel, la final vei obține o locuință după placul tău.

Răspunsul este da! Fiecare locuință este echipată cu 5 panouri solare, poziționate pe acoperișul ansamblului rezidențial. Acestea sunt complet funcționale și sunt incluse în prețul imobilului. Cu ajutorul lor te vei bucura de facturi la energie electrică de aproape 0 lei, în funcție de perioada anului și vremea de afară.

Acestea preiau energia solară și o convertesc în energie electrică. Datorită celor 30 de invertoare aflate la demisolul ansamblului, fiecare apartament produce și își contorizează energia electrică individual.

Capacitatea de producție este de 2.4 KWH. Consumul casnic de pe timpul zilei este preluat direct din instalația fotovoltaică, iar dacă acesta este mai mică de 2.4 KWH, diferența se duce în rețeaua electrică la furnizor și energia produsă este compensată mai apoi, de către compania electrică.

  • Ajută la protejarea mediului fiind o energie verde, regenerabilă și cu 0 emisii.
  • Reduc substanțial factura la electricitate.
  • Cresc valoarea imobilului exponențial, datorită nevoii planetei tot mai mari de utilizare a surselor alternative de energie.

Acceptăm plata integrală prin care devii direct proprietar dar și orice tip de credit, la orice bancă. Avansul minim, fiind de 15%. În cazul în care dorești să achiziționezi locuința prin credit bancar, se face în prim pas o promisiune-bilaterală iar după primirea creditului se va face contractul de vânzare-cumpărare.

Avem proprietari care au ales prima variantă dar și persoane care au luat prin credit ipotecar și nu au întâmpinat nici măcar o problemă la acordarea creditului.

Ne dorim foarte tare ca fiecare persoană să își poată personaliza locuința după dorința și preferințele ei și din acest motiv am preferat să predăm apartamentele nemobilate. Scopul nostru este ca tu să te simți „acasă”.

Blocul este realizat din BCA YTONG, un material eco-friendly ce oferă o izolație superioară atât termică, cât și fonică, fiind în același timp și ignifug. În plus, datorită rosturilor micro-prezente, aerul va putea fi filtrat fără pierderi de temperatură pentru a te bucura de o viață mai sănătoasă și un somn mai odihnitor datorită schimbului de aer închis din locuință cu cel proaspăt de afară.

Intimitatea și păstrarea temperaturii ambientale din locuințe au fost principalele noastre obiective. De aceea am creat 3 tipuri de grosimi la pereți:

  • Pereții exteriori au o grosime de 40 cm (30 cm BCA YTONG + 10 cm plăci izolatoare din polistiren).
  • Pereții care despart locuințele au o grosime de 25 cm.
  • Pereții din interiorul apartamentului au o grosime de 15 cm.

Apartamentele noastre dispun de 2 tipuri de balcoane:

  • Terasă complet deschisă, potrivită pentru persoanele care doresc să se bucure de aerul și liniștea de afară, oferită de zona în care ne aflăm. Suprafața generoasă, pe întreagă latură a imobilului, permite amenajarea unei zone de relaxare încăpătoare și personalizată după bunul plac.
  • Terasă semi-deschisă care are o suprafață la fel de generoasă, tot pe întreaga latură a imobilului dar care este împărțită în 2 zone: o porțiune complet acoperită și etanșă care poate fi transformată într-un spatiu de depozitare sau chiar birou și o porțiune complet descoperită care poate fi utilizată ca și zonă de relaxare.

Află mai multe de pe blog

Poti afla mult mai multe informatii si mai detaliate in postarile de blog special pregatite pentru tine. Acestea te vor ajuta sa afli cum sa iti achizitionezi prima locuinta, ce trebuie sa stii, design interior si multe altele

Barracuda Residence One: Apartamente Sustena...

10/10/2023
În căutarea de apartamente sustenabile în Constanța, mulți dintre noi ne dorim mai mult decât un simplu acoperiș de ...
Citește în continuare

Optimizarea scorului FICO pentru viitoarea t...

15/08/2023
În căutarea apartamentului perfect, scorul FICO sau Fair Isaac Corporation joacă un rol esențial. Dacă ești pe cale ...
Citește în continuare

Cum să îți decorezi noua locuință în 2023

19/07/2023
Mutarea și decorarea unei noi locuințe poate fi una dintre marile bucurii ale vieții, dar poate fi și un moment de ...
Citește în continuare

Ai nevoie de mai multe detalii?

Alegerea unei locuințe poate fi un proces destul de anevoios. Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau dorești să vizionezi o locuință, completează datele tale mai jos iar noi vom reveni în cel mai scurt timp posibil.

Programează o vizionare

mar 21 mai
mie 22 mai
joi 23 mai
vin 24 mai
sâm 25 mai
Dum 26 mai
lun 27 mai
mar 28 mai
mie 29 mai
joi 30 mai
În Persoană
Apel Video
Informațiile tale

Comparați Listările