Barracuda Residence One

Rezultatele căutării

Află mai multe despre ansamblul rezidențial

Situată în nordul Constanței, lângă campusul universitar Ovidius, pe str. Perlei 11, Barracuda Residence One reprezintă o alegere excelentă pentru un stil de viață modern și occidental. Construcția ecologică, cu 150 de panouri solare, asigură costuri reduse la întreținere și un mediu sănătos. Poziționarea strategică oferă acces rapid către atracțiile orașului, cum ar fi Parcul Tăbăcărie, mall-uri, hypermarketuri, instituții de învățământ și stațiunea Mamaia.

Ansamblul rezidențial, finalizat, cuprinde 4 etaje și 30 de locuințe cu 2 și 3 camere, compartimentate inteligent, cu spații încastrate pentru dressinguri și terase. Siguranța este asigurată prin acces privat, pază non-stop, camere de supraveghere și facilități adiționale, precum rezervor de apă menajeră și lift inteligent.

Materialele inovatoare folosite în construcție garantează ventilație eficientă și confort termic. Locuințele sunt personalizabile și echipate cu instalații moderne, cum ar fi centrală termică pe gaz, circuit electric separat pentru plită și cuptor, glafuri din marmură și instalație de aer condiționat. Panourile solare montate încă din stadiul de construcție aduc economii semnificative la facturile de curent și un mediu sănătos.

Facilitățile apartamentelor

Locuințele noastre îți fac viața mai ușoară, mai simplă și mai relaxantă.

Facturi de aproape 0 lei

Avem disponibile locuințe echipate cu panouri solare care îți vor reduce substanțial facturile la energie electrică și impactul asupra mediului, în timp ce vor crește valoarea proprietății.

Mutare imediată

Apartamentele se predau finisate complet (la cheie) iar pentru un strop de personalizare, îți vei putea alege modelul parchetului, gresiei și fainței, precum și dintre cabină de duș sau cadă.

Spațiu suplimentar

La demisolul ansamblului vei putea să achiziționezi o boxă suplimentară pentru obiectele personale folosite rar.

Zone de relaxare

Acces privat la parcul ansamblului, dotat cu spațiu de joacă pentru copii, bănci și multe alte beneficii pentru o zi ideală de socializare.

În vecinătatea ansamblului

Pentru că în proporție de 80% din timp ni-l petrecem în locuințe, iată ce poți face cu ceilalți 20% când te afli în afara ei

Parcuri &
Zone de agrement

Magazine alimentare
și Malluri

Stațiunea
Mamaia

Restaurante &
Cafenele

Instituții de
învățământ

Lacul
Siutghiol

Galerie Foto

Vizualizează proiectul cu ajutorul imaginilor de mai jos.

Ai mai multe curiozități?

Completează formularul de mai jos dacă ai întrebări suplimentare sau poți programa de la început o vizionare completă.

Programează o vizionare

mar 21 mai
mie 22 mai
joi 23 mai
vin 24 mai
sâm 25 mai
Dum 26 mai
lun 27 mai
mar 28 mai
mie 29 mai
joi 30 mai
În Persoană
Apel Video
Informațiile tale

abonează-te la newsletter

Află informații legate de proiectele viitoare, ofertele care vor urma și sfaturi imobiliare sau de design interior, înaintea tuturor.

Comparați Listările