Rezultatele căutării

Barracuda Residence One: Apartamente Sustenabile în Constanța

Postat de admin pe 10/10/2023
0

În căutarea de apartamente sustenabile în Constanța, mulți dintre noi ne dorim mai mult decât un simplu acoperiș deasupra capului. Ne dorim un spațiu care să reflecte valorile noastre, să ne ofere confort și să ne asigure un viitor sustenabil. Dacă te regăsești în această descriere, atunci Barracuda Residence One din Constanța este locul pe care îl cauți.


Poziționare strategică în inima Constanței

Harta orasului Constanta

Situată în zona de Nord a orașului, aproape de campusul universitar Ovidius, Barracuda Residence One oferă nu doar un loc de trai, ci un stil de viață. Accesul rapid către principalele atracții ale orașului, precum Parcul Tăbăcărie, mall-urile Vivo și City Park, sau hypermarketurile Cora și Penny, transformă fiecare zi într-o experiență urbană de neuitat.


Inovație și sustenabilitate

Imagine descriptiva cu panourile solare regasite pe cladirea Barracuda Residence One

Dar ce face cu adevărat specială Barracuda Residence One? Fiind prima clădire din România care a introdus costuri reduse la facturile de curent prin montarea a 150 de panouri solare pe acoperiș, aceasta reprezintă vârful de lance în ceea ce privește inovația în domeniul imobiliar. Aceste panouri nu doar că reduc semnificativ costurile, dar contribuie și la un mediu mai sănătos, subliniind angajamentul nostru față de sustenabilitate.


Construit pentru confort și sănătate

Imagine reprezentativa cu materialele cele mai importante folosite in construitea ansamblului rezidential, Barracuda Residence One

Calitatea aerului din interiorul locuinței este esențială pentru sănătatea și bunăstarea noastră. La Barracuda Residence One, am pus un accent deosebit pe utilizarea materialelor de construcție moderne și inovatoare. Acestea asigură o ventilație eficientă a aerului fără pierderi de căldură, garantând un mediu curat și sănătos în interior, indiferent de sezon.


Design inteligent pentru nevoile moderne

Imagine reprezentativa cu spatiile de depozitare regasite in apartamentele ansamblului rezindetial, Barracuda Residence

Fiecare dintre cele 30 de locuințe ale Barracuda Residence One a fost concepută având în minte nevoile locatarilor. Compartimentările inteligente, spațiile încastrate pentru dressinguri și cele două terase ale majorității apartamentelor sunt doar câteva dintre caracteristicile care optimizează fiecare metru pătrat al locuinței.


Siguranță și securitate

Imagine reprezentativa cu beneficiile de securitate regasite in ansamblul rezidential Barracuda Residence One

Pentru noi, siguranța locatarilor este esențială. De aceea, am echipat Barracuda Residence One cu cele mai moderne sisteme de securitate: acces privat de tip barieră, pază 24/7 și camere de supraveghere de înaltă calitate. Astfel, poți fi sigur că tu și familia ta veți trăi într-un mediu protejat.


Concluzie

Poza cu cladirea Barracuda Residence One

Barracuda Residence One reprezintă combinația perfectă între stilul de viață modern și sustenabilitate. Dacă ești în căutarea unor apartamente sustenabile în Constanța care să îți ofere confort, siguranță și un viitor verde, atunci acesta este locul ideal pentru tine. Poți vedea ultimele noastre 9 locuințe apăsând aici.

Iar dacă ai nevoie de mai multe informații legate de disponibilitate, alte beneficii sau despre proiectele noastre finalizate, echipa noastră de experți este aici pentru tine. Ne poți contacta completând formularul următor.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

  • Apartamente disponibile

Comparați Listările